"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Gazononderhoud

Het onderhouden van uw gazon, met gazongereedschap,  is belangrijk als u een strak groen gazon wilt hebben. Het is handig om te weten wat u allemaal kunt doen om geen kale plekket etc. in uw gazon te hebben. U kunt hier gereedschap voor gebruiken zoals beluchters, grelinette, graskantstekers of een grasmat herstelvork. 

Het is belangrijk dat u het gazon goed verzorgt en onderhoudt om hem mooi strak en groen te houden. Voeding en voldoende beregening doet al heel veel. Echter heeft u ook gazongereedschap nodig bij het creëren van een strak gazon. Gaat u voor het eerst een gazon onderhouden? Dan is het niet gek dat u niet precies weet wat u moet gebruiken. Het basisgereedschap voor een mooi gazon vindt u hier. 

Gazon onderhouden

Een gazonbeluchter haalt bijvoorbeeld de grond los waardoor zuurstof, water en voedingstoffen beter in de bodem van de grond komen. De wortels worden zo sterker en daardoor wordt het gazon mooier groen. Ook met een Grelinette kunt u gemakkelijk de grond losmaken. Een graskantsteker is onmisbaar als u een mooie rand wilt hebben langs uw gazon, moestuin of border. Onze grasmat herstelvork is tot slot speciaal ontworpen voor voetbalvelden. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl