Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Gazononderhoud

Het onderhouden van uw gazon, met gazongereedschap,  is belangrijk als u een strak groen gazon wilt hebben. Het is handig om te weten wat u allemaal kunt doen om geen kale plekket etc. in uw gazon te hebben. U kunt hier gereedschap voor gebruiken zoals beluchters, grelinette, graskantstekers of een grasmat herstelvork. 

Het is belangrijk dat u het gazon goed verzorgt en onderhoudt om hem mooi strak en groen te houden. Voeding en voldoende beregening doet al heel veel. Echter heeft u ook gazongereedschap nodig bij het creëren van een strak gazon. Gaat u voor het eerst een gazon onderhouden? Dan is het niet gek dat u niet precies weet wat u moet gebruiken. Het basisgereedschap voor een mooi gazon vindt u hier. 

Gazon onderhouden

Een gazonbeluchter haalt bijvoorbeeld de grond los waardoor zuurstof, water en voedingstoffen beter in de bodem van de grond komen. De wortels worden zo sterker en daardoor wordt het gazon mooier groen. Ook met een Grelinette kunt u gemakkelijk de grond losmaken. Een graskantsteker is onmisbaar als u een mooie rand wilt hebben langs uw gazon, moestuin of border. Onze grasmat herstelvork is tot slot speciaal ontworpen voor voetbalvelden.