Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Junior

9 van 9

Onder 'junior' verstaan we gereedschap voor jonge tuiniers. Voor jongeren die graag tuinieren is het natuurlijk niet fijn werken als het gereedschap een te lange steel heeft. Dat vindt niemand fijn en dit kan ook lichamelijke klachten veroorzaken door de verkeerde houding die wordt aangenomen. 

Verschil junior en volwassen gereedschap

Dit gereedschap is qua vormgeving geschikt voor de kleinere en jongere tuiniers onder ons. Waar kunt u aan denken qua lengte van het gereedschap? De lengte van de steel is 100 mm of 750 mm. Waar een batssteel voor een volwassene al snel op 100cm zit. Onze assortiment junior gereedschap is zo groot mogelijk gemaakt. Natuurlijk kan het zo zijn dat u iets mist. Geef dit dan bij ons aan, wie weet kunnen we iets voor u betekenen. De jonge tuiniers kunnen kiezen uit een bats, spade, schoffel, dubbele hak, puntspade, tuinvorkje, plantschepje of een gazonhark. De kwaliteit van het gereedschap is gelijk aan het gereedschap voor volwassenen. Al dit gereedschap is gemaakt uit gesmeed staal en hout, door de beste vakmannen van De Wit. 

Junior gereedschap graveren

Heeft een dochter, zoon, neef, nicht, vriend of vriendin die helemaal gek is op tuinieren? Wilt u een origineel cadeau geven? Dan kunt u alleen bij het gereedschap van De Wit met hout kiezen voor een hele leuke toevoeging. Het is namelijk mogelijk om de steel van het junior gereedschap te laten graveren met een tekst of logo. Hiermee wordt het gereedschap heel persoonlijk. Wij rekenen ongeveer 3,50 Euro extra voor deze dienst en kunnen dit snel voor u waarmaken. Hoe werkt dit? Vul uw gewenste tekst in bij de functie 'tekst graveren' bij het product. Mocht het voor ons niet duidelijk zijn wat u wilt laten graveren dan nemen we uiteraard contact met u op. U kunt ook altijd bellen of mailen met onze klantenservice.