Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Draadpennen

12 van 12

Draadpennen zijn heel handig wanneer u wilt werken in een rechte lijn. De draadpennen van het merk De Wit die wij verkopen zijn gesmeed uit zuiver gehard staal.

Wanneer gebruikt u een draadpen?

Zit u eraan te denken zelf bestrating aan te leggen? Dan zijn draadpennen onmisbaar. De eerste stap ten behoeve van de contouren van de bestrating is namelijk de bestrating uitzetten. Dit doet u door draadpennen in de grond te zetten en een lijntje te spannen waar de bestrating tussen gelegd moet worden.

Welke draadpen en kop heb ik nodig?

Welke kop u nodig heeft hangt af van het doel van het gebruik maken van een draadpen. Wilt u bijvoorbeeld een draad opspannen, dan is een draadpen met een T-kop erg efficiënt. Dit komt doordat de T-vorm er voor zorgt dat u gemakkelijk grip heeft. Ook is dit een draadpen die u gemakkelijk in de grond kunt duwen. Ook draadpennen met een haakse kop of kruiskop zijn ideaal wanneer u een stevige grip wenst. U kunt ook kiezen voor een pen met een oog om een draad door te halen. Let hierbij op welk soort bedrading u wilt gebruiken. De grote van het oog wil wel eens verschillen. Hier moet u dus rekening mee houden.