"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Draadpennen

Draadpennen zijn heel handig wanneer u wilt werken in een rechte lijn. De draadpennen van het merk De Wit die wij verkopen zijn gesmeed uit zuiver gehard staal.

Wanneer gebruikt u een draadpen?

Zit u eraan te denken zelf bestrating aan te leggen? Dan zijn draadpennen onmisbaar. De eerste stap ten behoeve van de contouren van de bestrating is namelijk de bestrating uitzetten. Dit doet u door draadpennen in de grond te zetten en een lijntje te spannen waar de bestrating tussen gelegd moet worden.

Welke draadpen en kop heb ik nodig?

Welke kop u nodig heeft hangt af van het doel van het gebruik maken van een draadpen. Wilt u bijvoorbeeld een draad opspannen, dan is een draadpen met een T-kop erg efficiënt. Dit komt doordat de T-vorm er voor zorgt dat u gemakkelijk grip heeft. Ook is dit een draadpen die u gemakkelijk in de grond kunt duwen. Ook draadpennen met een haakse kop of kruiskop zijn ideaal wanneer u een stevige grip wenst. U kunt ook kiezen voor een pen met een oog om een draad door te halen. Let hierbij op welk soort bedrading u wilt gebruiken. De grote van het oog wil wel eens verschillen. Hier moet u dus rekening mee houden.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl