"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Losse steel

Losse steel tuingereedschap

Een losse steel kunt u bestellen als u al een hark, schoffel, schop, etc heeft, maar geen steel. Onze stelen zijn uiteraard van het merk De Wit en daarom van goede kwaliteit.

Soorten losse stelen

We hebben stelen voor verschillende toepassingen, zoals een steel voor een spade, steel voor shop of bijvoorbeeld een steel voor een schoffel. Ook hebben we een haksteel. Overal waar een conische dul aan vast zit past deze losse steel in. Ideaal natuurlijk.

Kwaliteit losse stelen

Onze stelen zijn van professionele kwaliteit en zijn gemaakt van sterk en taai essenhout en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals 900mm, 1000 mm, 1400 mm en 1700 mm. Voor ieder wat wils.

Welke steellengte heb ik nodig?

Een te korte steel belast de rug namelijk. Een te lange steel werkt niet efficiënt en belast de schouders. Vraagt u zich af welke steellengte voor u juist is? Dan hebben wij een paar regels om dit te kunnen bepalen. Dit geldt echter alleen voor schoppen, vorken en spaden. U zet de schep met steel voor u neer en neemt de steel direct onder het handvat vast. Hierbij moet u er voor zorgen dat uw elleboog een hoek van 90 graden maakt. De juiste steel is net onder de elleboog met de armen langs het lichaam.

Voor schoffels en cultivators heeft een langere steel nodig. U gebruikt dit gereedschap namelijk schuin voor u uit. Het handvat van de steel moet ongeveer op heuphoogte zitten voor goed gebruikt van het gereedschap.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl