Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Handgereedschap

1 van 1

Hier vindt u alle handgereedschap voor in de tuin. U kunt bij ons tuingereedschap kopen, zoals scharen, onkruidkrabbers, schrepels, junior gereedschap en cadeausets met meerdere handgereedschap. Als u benieuwd bent wat u moet hebben voor uw tuin, balkon of terras, dan vindt u hier suggesties. 

Handgereedschap kopen online

Bij onze cadeausets vindt u setjes met gereedschap die iedere tuinier moet hebben. Geeft u een cadeau aan iemand met een nieuw huis of die gaat verhuizen en krijgt diegene een nieuwe tuin? Hoe leuk is het dan om een cadeauset tuingereedschap cadeau te doen. Maak deze set nog specialer door het gereedschap te laten graveren! In deze sets zitten bijvoorbeeld een cultivator, een schepje, een cape cod wieder en een vorkje. 

Mocht u op zoek zijn naar gereedschap per stuk dan kan dat ook. U vindt bij dit handgereedschap een buxusschaar, waar u uw buxusboompjes mee kunt snoeien. Daarnaast vindt u bij ons erg veel junior gereedschap, zoals een spade, een bats, een schoffel of een hark. Junior gereedschap is bedoeld voor de jonge tuinier. 

In elke tuin groeit onkruid. Een onkruidkrabber of een onkruidsteker kan daarom niet ontbreken binnen uw gereedschap als u een tuin heeft. Een onkruidmes is een heel makkelijk ding. Zo kunt u namelijk onkruid tussen uw stenen weg halen. Ook een tegelritser kunt u hier voor gebruiken. Naast deze 'klassieke' onkruidverwijderaars hebben wij ook gereedschap voor distels en overige onkruid. Met eenh weedpopper "ontpopt" u bijvoorbeeld gemakkelijk distels en ander onkruid uit bijvoorbeeld uw gazon. U kunt ook kiezen voor een distelsteker. Voor een paardenbloemwieder kunt u kiezen om moeiteloos onkruid met wortels en al uit uw gazon en tuin. Wilt u een handige hulpmiddel om onkruid met lange wortels uit de grond te halen? Dan kunt u kiezen voor een plantguts. Tot slot kunt u bij ons nog terrecht voor schrepels. Gereedschap voor het wieden in zowel de borders als de moestuin.