Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Harken

Een hark is bedoeld om spul bij elkaar te harken, zoals blad, snoeiafval, los onkruid of gras. Denk hierbij aan een bladhark, bouwhark, asfalthark, handhark of zaadhark. Wij bieden zeer kwalitatieve harken en cultivators aan van de merken De Wit en Bulldog. 

Harken Kopen

Er zijn veel verschillende harken verkrijgbaar. Welke hark u moet hebben hangt af van het doel. Wilt u onkruid verwijderen, bladeren opharken, grond egaliseren of asfalt aanharken? Voor elk doel is een ander soort hark geschikt. Mocht u niet precies weten welke hark u moet aanschaffen, lees hier onder dan de verschillen tussen alle harken die wij aanbieden. 

Bladhark, hark egaliseren en handhark

Een bladhark is, uiteraard, geschikt voor het bij elkaar harken van bladeren, grasresten en tuinafval. Een De Wit Bladhark heeft verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een Bulldog hark rubber Wizard, een Bulldog sprinkbok bladhark (8 tands, 10 tands, 20 tands), voor een bladhark dubbele rij tanden.

Een hark om te egaliseren wordt ook wel een rijf of rakel (Vlaams) genoemd. U kunt hiermee een deel van de tuin, dat al grof geëgaliseerd is, fijner egaliseren. Hierbij kunt u kiezen uit een schoffelhark, hand schoffelhark, een beugelhark of een tuinhark. 

Een handhark kunt u gebruiken bij een kleine oppervlakte in de tuin.

Cultivator, bouwharken en asfaltharken

Wilt u onkruid verwijderen, dan kunt u het beste gebruik maken van een cultivator. U werkt de grond namelijk open met deze cultivator en opschietend onkruid wordt er mee bestreden. Ook wordt mest of compost, die eerder over de grond verspreid is, er makkelijk mee ondergewerkt. U kunt meerdere handharken kiezen. Zo kunt u kiezen voor een ninja handharkje, een 5tands handhark en een 3tands handhark. 

Bij DeWitHandenTuinGereedschap bieden wij ook bouwharken en asfaltharken aan. Een asfalthark is speciaal geschikt voor het aanharken van asfalt. Een bouwhark is geschikt voor in de bouw. Hiermee heeft u jaren harkplezier. 

Een zaadhark is erg geschikt om graszaad in te zaaien. Ook zeer geschikt voor het fijn maken van gespitte of gecultiveerde grond. Ook hierbij heeft u keuze uit meerdere soorten, zoals 7- of 9tands en vierkant of rond.