"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Bats

De bats is een schop maar dan een grote variant. De bats heeft een groter werkblad dan een schop en deze is iets gebogen. De functie van een bats is om los zand en grind op te scheppen.

Steellengte voor een bats

Heeft uw bats een gebroken steel? Dan kunt u bij ons losse stelen aanschaffen. Om de juiste steellengte voor uw bats (of schoppen, vorken en spade) te bepalen kunt u het volgende doen:

  • zet de schep met steel voor u neer,
  • neem de steel direct onder het handvat (hilt) vast,
  • zorg ervoor dat uw elleboog een hoek maakt van 90 graden.

Zo voorkomt u dat u een te korte steel koopt die uw rug belast. Een te lange steel is ook niet ideaal. Deze werkt niet efficiënt en belast uw schouders.

Steel schep van kwaliteit

Onze Atlas stelen zijn extra sterk. Ze worden in kokend water gebogen. Hierdoor loopt de nerf met de bocht mee. Dit model steel voor de bats is een licht gebogen uitvoering, met doorgestoken hilt. U kunt deze ook gebruiken voor een schop.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl