Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 150,-
  • VOOR 15:00 BESTELD VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
9.6
0

Winkelwagen

De Wit Tuingereedschap


Bij DeWitHandEnTuinGereedschap kunt u kwalitatieve tuingereedschap online kopen. U vindt hier onder anderen gereedschap voor uw gazon, om te houthakken en om te tuinieren. 

Tuingereedschap voor uw tuin, balkon of terras

Heeft u een tuin? Dan kunt u niet zonder tuingereedschap. Bepaalde handelingen zijn nodig om een gazon goed te kunnen onderhouden. Zoals beluchters, grelinette en graskantstekers. Het wieden van onkruid doet u heel gemakkelijk met onze schoffels en hakken. Ook als u een balkon heeft of een dakterras is het handig om goed gereedschap bij de hand te hebben om uw bloemen en planten goed te kunnen onderhouden. Hierbij kunt u denken aan een culivator, schopjes, handvorkjes of een handklauw. 

Voor uw gazon

Heeft u een gazon? Hier vindt u beluchters, grelinettes, harken en graskantstekers om uw gazon goed te kunnen onderhouden. Mocht u een voetbalveld willen onderhouden, dan kunnen wij u daar ook in bedienen met een grasmat herstelvork. Alles voor het onderhouden van uw gazon.  

Bloembollen of aardappelen planten

Wilt u bloembollen of aardappelen planten? Ook hier voor hebben we geschikt tuingereedschap. Zo vindt u pootijzers, bollen poters en aardappelpoters. Let op, voorjaarbloeiende bollen plant u in de herfst. Dit zijn bijvoorbeeld narcissen, tulpen en krokussen. Van deze bloemen geniet u dan in de lente. Zomerbloeiende bollen kunt u planten in de het voorjaar. Dit zijn onder anderen dahlia?s, anemonen, Calla?s, gladiolen en begonia?s.

Bonsai en houthakken

Wat specifiekere tuingereedschap is dat voor Bonsai of voor het houthakken. Ons gereedschap, speciaal ontwikkeld voor uw bonsai, houdt in de vormgeving rekening met de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Toe aan houthakken? Met onze bijlen en hakkers, maar ook dingen als een kloofwilg of tangen en haken bent u voorzien van kwalitatief gereedschap bij het houthakken