Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

De Wit Tuingereedschap

Tuingereedschap van De Wit vindt u bij DeWitHandenTuingereedschap.nl. Als trotse officiële dealer van dit merk kunnen we zeggen dat we alles van dit 'Handmade' gereedschapsmerk te koop hebben in onze webshop. U vindt hier onder anderen gereedschap voor uw gazon, houthakken, voor uw bonsai en alles wat verder met tuinieren te maken heeft.

Tuingereedschap van De Wit voor tuin, balkon of terras

Tuingereedschap van De Wit is voor de professionele hoveniers, maar ook voor de hobbyisten. Door jarenlange ervaring in het met de hand maken van tuingereedschap, biedt dit merk uitsluitend goed materiaal. De echte kenners zullen dan ook het verschil merken. DeWit® gereedschappen wordt namelijk al sinds 1898 geproduceerd

Waar heb je tuingereedschap voor nodig

Bepaalde handelingen, met daar voor bedoeld gereedschap, zijn nodig om een gazon goed te kunnen onderhouden. Zoals beluchters, grelinette en graskantstekers. Het wieden van onkruid doet u heel gemakkelijk met onze schoffels en hakken. Ook als u een balkon heeft of een dakterras is het handig om goed gereedschap bij de hand te hebben om uw bloemen en planten goed te kunnen onderhouden. Hierbij kunt u denken aan een culivator, schopjes, handvorkjes of een handklauw.

De Wit Tuingereedschap voor uw gazon

Heeft u een gazon? In onze webshop vindt u alle gereedschap voor een gazon bij elkaar. Beluchters, grelinettes, harken en graskantstekers, u kunt gelijk alles bestellen. Ook voor het onderhouden van voetbalvelden is er een kleine selectie te vinden in onze webshop, zoals een grasmat herstelvork. U kunt direct door naar de juiste categorie voor het onderhouden van uw gazon.

Bloembollen of aardappelen planten

Voor het planten van bloembollen of aardappelen hebben we ook een ruime collectie van De Wit. Zo vindt u pootijzers, bollen poters en aardappelpoters. Let op, voorjaarbloeiende bollen plant u in de herfst. Dit zijn bijvoorbeeld narcissen, tulpen en krokussen. Van deze bloemen geniet u dan in de lente. Zomerbloeiende bollen kunt u planten in de het voorjaar. Dit zijn onder anderen dahlia's, anemonen, Calla's, gladiolen en begonia?s.

Bonsai en houthakken

Wat specifiekere tuingereedschap is dat voor Bonsai of voor het houthakken. Bij de ontwikkeling van het gereedschap speciaal voor uw bonsai, is er rekening gehouden met de vormgeving voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden. En ook met houthakken is dit het geval. Voor deze specifieke klus is er uiteraard ook rekening gehouden met de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Met onze bijlen en hakkers, maar ook dingen als een kloofwilg of tangen en haken bent u voorzien van kwalitatief gereedschap bij het houthakken.