"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Koevoet en Sloopbeitels

Een koevoet kan handig gereedschap zijn bij sloopwerkzaamheden. Zo kunt u gemakkelijk nagels en krammen uittrekken, maar ook voor andere sloopwerkzaamheden is een koevoet, ook wel breekijzer genoemd, ideaal. Ook een sloopbeitel kunt u gebruiken voor sloopwerkzaamheden. Deze is ideaal om hout mee te bewerken. 

Koevoet, breekijzer of sloopbeitel

Een koevoet is een langwerpig gereedschap waar u dingen mee open kunt wrikken. De voet van de koevoet is gesplitst. Dit zorgt er voor dat u gemakkelijk nagels, spijkers of schroeven kunt uittrekken. Wilt u voorwerkepn uit elkaar trekken, gebruik de koevoet dan op de volgende manier. Een koevoet werkt volgens de hefboomtechniek. U plaatst namelijk de voet van de koevoet tussen twee voorwerpen. Door het uitoefenen van kracht op het andere gedeelte van de koevoet wrikt u gemakkelijk de voorwerpen uit elkaar. 

De sloopbeitels in ons assortiment kunnen voor hetzelfde doeleinde als een koevoet gebruikt worden. Ook de beitel gebruikt u als hefboom. Het enige verschil met de koevoet is dat de voet van de beitel niet gesplitst is. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl