Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Koevoet en Sloopbeitels

Een koevoet kan handig gereedschap zijn bij sloopwerkzaamheden. Zo kunt u gemakkelijk nagels en krammen uittrekken, maar ook voor andere sloopwerkzaamheden is een koevoet, ook wel breekijzer genoemd, ideaal. Ook een sloopbeitel kunt u gebruiken voor sloopwerkzaamheden. Deze is ideaal om hout mee te bewerken. 

Koevoet, breekijzer of sloopbeitel

Een koevoet is een langwerpig gereedschap waar u dingen mee open kunt wrikken. De voet van de koevoet is gesplitst. Dit zorgt er voor dat u gemakkelijk nagels, spijkers of schroeven kunt uittrekken. Wilt u voorwerkepn uit elkaar trekken, gebruik de koevoet dan op de volgende manier. Een koevoet werkt volgens de hefboomtechniek. U plaatst namelijk de voet van de koevoet tussen twee voorwerpen. Door het uitoefenen van kracht op het andere gedeelte van de koevoet wrikt u gemakkelijk de voorwerpen uit elkaar. 

De sloopbeitels in ons assortiment kunnen voor hetzelfde doeleinde als een koevoet gebruikt worden. Ook de beitel gebruikt u als hefboom. Het enige verschil met de koevoet is dat de voet van de beitel niet gesplitst is.