"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Richtijzer

Bij het aanleggen van nieuwe bestrating of bij herbestrating kan het voorkomen dat de rechte lijn tussen de straatstenen gaat afwijken. Om dit na de bestrating te herstellen kunnen vakmannen een richtijzer gebruiken. U plaatst het verwisselbare mes van de richtijzer tussen de straatsteen en u wrikt totdat de voeg naar tevredenheid ligt.

Richtijzer met mesje

Een richtijzer is een mooi product onder de stratenmakersgereedschap. U vindt bij ons één soort richtijzer. Deze is van het merk De Wit. Bij deze richtijzer kunt u een los mesje aanschaffen. Heeft u vragen over de richtijzer, bijvoorbeeld hoe u deze het beste kunt gebruiken of over de afmetingen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl