Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Let op! Graveringen worden donderdags gedaan, dus bestel daarom op tijd.

Onkruidkrabber en -Steker

29 van 29

Onkruid tussen de tegels of in de tuin halen we graag weg. Eigenlijk willen we hier het liefst niet te lang mee bezig zijn. Daarom zijn er verschillende hulpmiddelen, zoals onkruidkrabbers en onkruidstekers, in het leven geroepen om onkruid gemakkelijk te verwijderen. Welke past het beste bij uw werkzaamheden? 

Weedpopper, paardenbloemsteker, paardenbloemwieder

Wilt u paardenbloemen en andere onkruid verwijderen? Dan is een weedpopper iets voor u. U 'ontpopt' gemakkelijk distels en ander onkruid uit uw tuin. De smalle diepe pinnen in combinatie met de rolhevel zorgen er voor dat uw gazon niet beschadigd. 

Specifiek voor paardenbloem om te verwijderen kunt u ook kiezen voor de paardenbloemsteker of een paardenbloemwieder. Hiermee steekt u gemakkelijk langs de wortel in de grond. Zo kunt u de plant met wortel en al uit de grond trekken. 

Distelsteker, onkruidwieder, onkruidkrabber, onkruidmes en tegelritser

Heeft u diep geworteld onkruid en distels die u uit de grond wilt trekken. Met de distelsteker doet u dit heel gemakkelijk. U hoeft alleen maar te draaien en te trekken. Doordat het onkruid met wortel en al verwijderd wordt, verkleint u tevens de kans dat op hetzelfde stuk onkruid verder groeit. Ook kunt u kiezen voor een plantguts. Hiermee steekt u gemakkelijk langs lange wortels in de grond. 

Om in z'n algemeen onkruid uit de grond te halen of uw grond los te maken kunt u kiezen voor een onkruidwieder. Oftewel de bio wieder van De Wit. 

Om gemakkelijk tussen de tegels te komen om de bovenlaag van het onkruid, gras en mos tussen de voegen van tegels te verwijderen kunt u een onkruidkrabber of onkruidmes aanschaffen. Hiermee kunt u op een snelle manier en met grote kracht deze laag verwijderen. Voor de onkruidkrabber zijn losse mesjes verkrijgbaar. Ook kunt u kiezen voor een tegelritser, die gemaakt is voor het wegkrabben van onkruid tussen de voegen van straatwerk of terras. Het voordeel van de tegelritser van De Wit is dat u niet hoeft te bukken. Hij heeft namelijk een lange steel. Ook handig om te weten: elke punt heeft een andere breedte. Hierdoor is de tegelritser geschikt voor smalle en brede voegen. 

Aspergesteker

Voor de Asperge oogsters: U zult dit gereedschap misschien niet zo snel tussen de onkruidkrabbers en -stekers verwachten, maar de aspergesteker van De Wit is geschikt voor het ondergronds lossteken van asperges én voor het verwijderen van onkruid. Multifunctioneel dus.

Bent u er nog steeds niet over uit welk product u graag wilt aanschaffen? Neem dan contact met ons op.