"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Grondboren

Wilt u graag gemakkelijk en snel een paal in de grond krijgen? Dan is een grondboor ideaal. Een grondboor draai je de grond in, waarna je een paal kunt plaatsen. Een grondboor wordt veel gebruikt bij het plaatsen van weide- en afraspalen. Bij DeWitHandEnTuinGereedschap kunt u een grondboor kopen van De Wit. 

Een grondboor is zo ideaal, omdat u snel en eenvoudig diepe, ronde gaten kan maken. Zo hebben we grondboren met gedraaide punt, van 4 cm t/m 20 cm. U kunt hier verlengstukken voor krijgen. Ook hebben we palenboren. Wat is het verschil tussen grondboren en palenboren? Men gebruikt vaak het woord grondboor terwijl men een palenboor bedoeld. Grondboren zijn namelijk vaak verlengbaar en in zwaardere uitvoering verkrijgbaar, terwijl palenboren verkrijgbaar zijn in vaste uitvoeringen. 

Niet-verlengbare grondboren

In ons assortiment vindt u betaalbare grondboren. Deze zijn gesmeed, maar niet verlengbaar.  U zit dan op een prijs van rond de €57,00 euro. De centimeters variëren van 7 t/m 15 cm. 

Verlengbare grondboren

De verlengbare grondboren zijn misschien wat duurder dan palenboren, maar de mogelijkheden zijn dan ook ongekend. Grondboren zijn zwaarder en duurzaam. U kunt ze altijd verlengen naar u wens. De goedkoopste grondboor is rond de €100,00. Deze is 4 cm. De duurste grondboor kost rond de €180,00. Deze is 20 cm. Daar tussen in vindt u bijvoorbeeld een grondboor van 10 cm. U kunt daar verlengstukken bij krijgen van 600mm of 1000mm. Ook kunt u hier een draaikop en losse veren voor krijgen. 

Onze grondboren zijn van het merk De Wit. De grondboren van De Wit zijn makkelijk verlengbaar. Er zit een knopje op het handvat. Door deze in te drukken kunt u de bovenkant van de grondboor gemakkelijk verwijderen. 

Palenboor

Tot slot kunt u bij ons terecht voor palenboren. Deze palenboren zijn niet verlengbaar. De palenboren zijn verkrijgbaar van 5 cm t/m 12 cm. Ook zitten hier gegalvaniseerde palenboren bij. Ook dit materiaal is van het merk De Wit. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl