Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Grondboren

Wilt u graag gemakkelijk en snel een paal in de grond krijgen? Dan is een grondboor ideaal. Een grondboor draai je de grond in, waarna je een paal kunt plaatsen. Een grondboor wordt veel gebruikt bij het plaatsen van weide- en afraspalen. Bij DeWitHandEnTuinGereedschap kunt u een grondboor kopen van De Wit. 

Een grondboor is zo ideaal, omdat u snel en eenvoudig diepe, ronde gaten kan maken. Zo hebben we grondboren met gedraaide punt, van 4 cm t/m 20 cm. U kunt hier verlengstukken voor krijgen. Ook hebben we palenboren. Wat is het verschil tussen grondboren en palenboren? Men gebruikt vaak het woord grondboor terwijl men een palenboor bedoeld. Grondboren zijn namelijk vaak verlengbaar en in zwaardere uitvoering verkrijgbaar, terwijl palenboren verkrijgbaar zijn in vaste uitvoeringen. 

Niet-verlengbare grondboren

In ons assortiment vindt u betaalbare grondboren. Deze zijn gesmeed, maar niet verlengbaar.  U zit dan op een prijs van rond de €57,00 euro. De centimeters variëren van 7 t/m 15 cm. 

Verlengbare grondboren

De verlengbare grondboren zijn misschien wat duurder dan palenboren, maar de mogelijkheden zijn dan ook ongekend. Grondboren zijn zwaarder en duurzaam. U kunt ze altijd verlengen naar u wens. De goedkoopste grondboor is rond de €100,00. Deze is 4 cm. De duurste grondboor kost rond de €180,00. Deze is 20 cm. Daar tussen in vindt u bijvoorbeeld een grondboor van 10 cm. U kunt daar verlengstukken bij krijgen van 600mm of 1000mm. Ook kunt u hier een draaikop en losse veren voor krijgen. 

Onze grondboren zijn van het merk De Wit. De grondboren van De Wit zijn makkelijk verlengbaar. Er zit een knopje op het handvat. Door deze in te drukken kunt u de bovenkant van de grondboor gemakkelijk verwijderen. 

Palenboor

Tot slot kunt u bij ons terecht voor palenboren. Deze palenboren zijn niet verlengbaar. De palenboren zijn verkrijgbaar van 5 cm t/m 12 cm. Ook zitten hier gegalvaniseerde palenboren bij. Ook dit materiaal is van het merk De Wit.