"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Grepen en Vorken

Onze grepen en vorken bestaan uit verschillende soorten, zoals spitvorken, wiedvorken en handvorken.

Vork, roosvork en spitvork

Een herstelvork wordt gebruikt om het gazon oppervlak te herstellen. De Roosvork is eigenlijk gemaakt voor het kwaken van rozen, maar de vork wordt nu voor meer doeleinden gebruit, zoals bij struiken, klimplanten en bomen.  En het is een ideale vork om grond los te maken en te beluchten. Als u graag een vork wilt hebben waarmee u grof materiaal kunt rapen dan is de 2 tands greep ideaal.  Een spitvork kunt u gebruiken bij het beluchten van compost, spitten, rooien en woelen. De 3 tands spitvork is een wat zwaardereuitvoering dan de tuinvork.

Wiedvork en handvorkje

Een wiedvork is weer een hele andere soort vork. Hiermee kunt u namelijk wieden op plekken met weinig ruimte. Een handvorkje is handig als u grond los wilt maken of voor kleine spit- of rooiwerk. Met een handklauw, wat u ook tussen onze grepen en vorken kunt vinden, kunt u heel gemakkelijk onkruid in uw tuin of border verwijderen. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl