Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Bollenpoters

De naam zegt het al: met een bollenpoter kunt u bollen poten. Met deze bollenpoters en aardapelpoters van het Nederlandse kwaliteitsmerk DeWit plant je moeiteloos kleine en grote bollen, zoals narcissen, tulpen en hyacinten en veel meer. Een bollenpoter is een soort buis met een handvat. Deze buis wordt de grond in gedrukt en er vervolgens weer uitgehaald. In het gat wat dan is ontstaan kan de bloembol geplant worden. Bij ons kunt u pootgoed bestellen.

Verschillende soorten stelen

De bollenpoter van de wit is één zonder of met lange steel. Een bollenpoter met lange steel is ideaal. U kunt uw bollen plaatsen terwijl u staat! Dit voorkomt het aannemen van een verkeerde houding en daarmee dus vervelende spierpijn. Als u toch met een korte steel fijner vindt werken hebben wij deze natuurlijk ook. Tot slot kunt u nog kiezen voor een bollenpoter met twee essen stelen. Ook met deze kunt u bollen poten terwijl u staat. De twee stelen zijn twee bewegende delen. De bewegende delen maken het gemakkelijk om zowel in gras als in aarde te poten.

Verschillende soorten bollenpoters

Naast keuze uit de steel heeft u ook keuze uit de soort bollenpoter. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 'klassieke' bollenpoter. Deze is geschikt voor zowel grote als kleine bollen, dus voor verschillende doeleinden. Met de altijd scherpe, stalen koker prikt u moeiteloos door grasmatten heen. Deze bollenpoter heeft een lange steel, gemaakt van essenhout. Ook hebben we een bollenpoter speciaal voor krokussen. Deze zorgt ervoor dat u gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijvoorbeeld krokussen en sneeuwklokjes te planten. Deze is ideaal in de borders, omdat u niet teveel ruimte nodig heeft. Hierdoor is er minder kans op beschadiging bij de bestaande beplanting.Tot slot kunt u nog kiezen uit een buismodel. Met dit model plant u gemakkelijk grotere bollen, zoals narcissen, tulpen en hyacinten. Met de aardappelpoter worden de pootaardappelknollen op gelijke afstand van elkaar in ruggen gepoot. Deze aardappelpoter is gemakkelijk te gebruiken vanwege de lengte van de steel.  Tot slot hebben we nog materiaal om zaaigoed en bolletjes te planten. Zo kunt u bij ons terrecht voor een pootijzer, een plantstok en een pootstok. 

Met vragen kunt u altijd bij ons terrecht. En nog een leuke tip: u kunt al onze aardappelpoters en bollenboters ook laten graveren.