"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Bollenpoters

De naam zegt het al: met een bollenpoter kunt u bollen poten. Met deze bollenpoters en aardapelpoters van het Nederlandse kwaliteitsmerk DeWit plant je moeiteloos kleine en grote bollen, zoals narcissen, tulpen en hyacinten en veel meer. Een bollenpoter is een soort buis met een handvat. Deze buis wordt de grond in gedrukt en er vervolgens weer uitgehaald. In het gat wat dan is ontstaan kan de bloembol geplant worden. Bij ons kunt u pootgoed bestellen.

Verschillende soorten stelen

De bollenpoter van de wit is één zonder of met lange steel. Een bollenpoter met lange steel is ideaal. U kunt uw bollen plaatsen terwijl u staat! Dit voorkomt het aannemen van een verkeerde houding en daarmee dus vervelende spierpijn. Als u toch met een korte steel fijner vindt werken hebben wij deze natuurlijk ook. Tot slot kunt u nog kiezen voor een bollenpoter met twee essen stelen. Ook met deze kunt u bollen poten terwijl u staat. De twee stelen zijn twee bewegende delen. De bewegende delen maken het gemakkelijk om zowel in gras als in aarde te poten.

Verschillende soorten bollenpoters

Naast keuze uit de steel heeft u ook keuze uit de soort bollenpoter. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de 'klassieke' bollenpoter. Deze is geschikt voor zowel grote als kleine bollen, dus voor verschillende doeleinden. Met de altijd scherpe, stalen koker prikt u moeiteloos door grasmatten heen. Deze bollenpoter heeft een lange steel, gemaakt van essenhout. Ook hebben we een bollenpoter speciaal voor krokussen. Deze zorgt ervoor dat u gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijvoorbeeld krokussen en sneeuwklokjes te planten. Deze is ideaal in de borders, omdat u niet teveel ruimte nodig heeft. Hierdoor is er minder kans op beschadiging bij de bestaande beplanting.Tot slot kunt u nog kiezen uit een buismodel. Met dit model plant u gemakkelijk grotere bollen, zoals narcissen, tulpen en hyacinten. Met de aardappelpoter worden de pootaardappelknollen op gelijke afstand van elkaar in ruggen gepoot. Deze aardappelpoter is gemakkelijk te gebruiken vanwege de lengte van de steel.  Tot slot hebben we nog materiaal om zaaigoed en bolletjes te planten. Zo kunt u bij ons terrecht voor een pootijzer, een plantstok en een pootstok. 

Met vragen kunt u altijd bij ons terrecht. En nog een leuke tip: u kunt al onze aardappelpoters en bollenboters ook laten graveren.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl