"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Tegelkloppers

Een tegelklopper is een onmisbaar stuks gereedschap voor de straatmaker. Een (nylon) tegelklopper is zeer geschikt voor het aankloppen van uw tegels.

Wat is een tegelklopper? 

Een tegelklopper is één van de producten die veel door stratenmakers gebruikt wordt. Wat kunt u met een tegelklopper? De naam zegt het al. Een tegelklopper is een gereedschap om tegels of straatstenen mee aan te kloppen. Tijdens het leggen van de tegels kan direct aangestampt worden. De tegelklopper wordt veel gebruikt door stratenmakers, maar ook hoveniersbedrijven, die zelf tegelpaden aanleggen, kunnen gebruik maken van onze tegelkloppers van De Wit. Kleine stukken zand aanstampen? Ook dan is deze tegelstamper ideaal.

Soorten tegelkloppers

  • U kunt kiezen voor de originele De Wit Nylon tegelklopper of dalleerhamer. Dankzij de nylon klos heb je geen last van een terugslag.
  • Ook kunt u kiezen voor een tegelklopper van Ulvenhout.
  • Wilt u betontegels leggen? Dan kunt u het beste de tegelhamer hout kiezen.
  • Een beproefd wapen voor de stratenmakers (al meer dan 50 jaar) is de tegelklopper met houten klos. De zware houten klos geeft een doffe klap op de tegel of trottoirband zonder dat het beschadigingen achterlaat. U kunt bij deze soort ook losse klossen kopen, zoals een losse houten klos met ring.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl