"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Schoffel steel

Een schoffel wordt gebruikt voor het verwijderen van onkruid. Bij het schoffelen wil het wel eens zijn dat de steel afbreekt of dat u zelf vindt toe te zijn aan een nieuwe. In dat geval kunt u kiezen voor een losse steel voor een schoffel.

Een schoffel van De Wit heeft een houten steel. Deze houten steel maak het mogelijk om er rechtopstaand mee te werken. Alle stelen hebben een vast hilt. Dit is om er voor te zorgen dat u tijdens het schoffelen toch de nodige kracht kan zetten. U heeft keuze uit een steel van 1700mm en 1400mm. Met vaste Hilt. De losse steel is uitsluitend geschikt voor de schoffels van De Wit, die bij ons verkrijgbaar zijn.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl