Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Klinkertrekkers

2 van 2

De klinkertrekkers van DeWit zijn van uitstekende kwaliteit wanneer u een klinkertrekker zoekt voor zwaar gebruik. Deze klinkertrekkers worden gemaakt uit het beste materiaal en door vakmannen. Hij is geheel gegalvaniseerd, waardoor u geen last krijgt van roestende onderdelen. Hierdoor hebben ze een lange levensduur.

Wanneer gebruikt men een klinkertrekker?

Bij het trekken van een klinker uit nieuwe of oude bestrating. Met een klinkertrekker gaat dat erg snel. Dus bent u van plan met de bestrating van uw tuin aan de slag te gaan, dan is het verstandig om goed gereedschap te kopen en de oude klinkers met een klinkertrekker er uit te trekken. 

Hoe gebruikt men een klinkertrekker?

Het gebruik maken van een klinkertrekker gaat erg gemakkelijk. U opent de bek van de klinkertrekker, steekt aan weerszijden van de klinker een mesje in de grond en daarna trekt u gemakkelijk de klinker uit de grond.  De bekken van de klinkertrekker in ons assortiment kunt u verstellen van 20 tot 30 centimeter.  Als u meer vragen heeft over het gebruik kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wilt u messen los bij bestellen? Dat kan. De messen zijn los verkrijgbaar.