"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Klinkertrekkers

De klinkertrekkers van DeWit zijn van uitstekende kwaliteit wanneer u een klinkertrekker zoekt voor zwaar gebruik. Deze klinkertrekkers worden gemaakt uit het beste materiaal en door vakmannen. Hij is geheel gegalvaniseerd, waardoor u geen last krijgt van roestende onderdelen. Hierdoor hebben ze een lange levensduur.

Wanneer gebruikt men een klinkertrekker?

Bij het trekken van een klinker uit nieuwe of oude bestrating. Met een klinkertrekker gaat dat erg snel. Dus bent u van plan met de bestrating van uw tuin aan de slag te gaan, dan is het verstandig om goed gereedschap te kopen en de oude klinkers met een klinkertrekker er uit te trekken. 

Hoe gebruikt men een klinkertrekker?

Het gebruik maken van een klinkertrekker gaat erg gemakkelijk. U opent de bek van de klinkertrekker, steekt aan weerszijden van de klinker een mesje in de grond en daarna trekt u gemakkelijk de klinker uit de grond.  De bekken van de klinkertrekker in ons assortiment kunt u verstellen van 20 tot 30 centimeter.  Als u meer vragen heeft over het gebruik kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wilt u messen los bij bestellen? Dat kan. De messen zijn los verkrijgbaar.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl