Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Bonsai gereedschap

Voor het vormen en verzorgen van Bonsai moet u goed gereedschap voor bonsai hebben. Bij DeWitHandEnTuinGereedschap vindt u speciaal gemaakt gereedschap voor het onderhoud van uw Bonsai. Speciale schepjes, mesjes, vorkjes om onkruid en takjes te bewerken, scherpe mesjes om blad en twijgjes te corrigeren. De vormgeving houdt rekening met de werkzaamheden die met het gereedschap gedaan moeten worden

Regelmatig bemesting en bewatering is erg belangrijk. Regelmatig verpotten is cruciaal. Hiermee voorkomt u dat uw boompje 'wortel vast' wordt. En uiteindleijk te weinig voeding heeft of uitdroogt. 

Bonsai gereedschap kopen

Goed gereedschap is erg belangrijk bij het verzorgen en vormen van Bonsai. Hoe intensiever men gaat werken met Bonssai, hoe meer gespecialiseerd gereedschappen men wil hebben. Als u net begint met het verzorgen van een bonsai plantje zorg er dan voor dat u in ieder geval al het basis gereedschap heeft. Wij bieden losse producten aan, maar u kunt ook kiezen voor een gereedschapset.

Een Bonsai mesje is bijvoorbeeld er handig als u een bonsai wilt verpoten, met een bonsai krabbertje kunt u de bodem iets aantrekken en beluchten, met een bonsai vorkje 2tands kunt u goed tussen de wortels woelen en tot slot is een schepje natuurlijk erg handig om uw bonsai grond oppervlak te bewerken.