"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Bonsai gereedschap

Voor het vormen en verzorgen van Bonsai moet u goed gereedschap voor bonsai hebben. Bij DeWitHandEnTuinGereedschap vindt u speciaal gemaakt gereedschap voor het onderhoud van uw Bonsai. Speciale schepjes, mesjes, vorkjes om onkruid en takjes te bewerken, scherpe mesjes om blad en twijgjes te corrigeren. De vormgeving houdt rekening met de werkzaamheden die met het gereedschap gedaan moeten worden

Regelmatig bemesting en bewatering is erg belangrijk. Regelmatig verpotten is cruciaal. Hiermee voorkomt u dat uw boompje 'wortel vast' wordt. En uiteindleijk te weinig voeding heeft of uitdroogt. 

Bonsai gereedschap kopen

Goed gereedschap is erg belangrijk bij het verzorgen en vormen van Bonsai. Hoe intensiever men gaat werken met Bonssai, hoe meer gespecialiseerd gereedschappen men wil hebben. Als u net begint met het verzorgen van een bonsai plantje zorg er dan voor dat u in ieder geval al het basis gereedschap heeft. Wij bieden losse producten aan, maar u kunt ook kiezen voor een gereedschapset.

Een Bonsai mesje is bijvoorbeeld er handig als u een bonsai wilt verpoten, met een bonsai krabbertje kunt u de bodem iets aantrekken en beluchten, met een bonsai vorkje 2tands kunt u goed tussen de wortels woelen en tot slot is een schepje natuurlijk erg handig om uw bonsai grond oppervlak te bewerken. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl