"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Sikkels en kapmessen

Een machete of kapmes wordt veel gebruikt in de landbouw. Vooral in de tropen. Het is in eerste instantie een werktuig dat over de hele wereld wordt gebruikt om bijvoorbeeld suikerriet te kappen of in de jungle. Een zeis of sikkel lijkt misschien wat ouderwets in dit tijdperk, maar voor wie er weet mee om te gaan heeft het veel voordelen. 

Sikkels en kapmessen te koop

De Wit kapmessen zijn gereedschap dat wat grootte betreft ongeveer tussen een groot mes en een klein zwaard inzit (zo rond de 30–50 cm lang). Een zeis is handig wanneer u bladgroente zoals spinazie wilt oogsten. U kunt er ook gras, graan of uitgebloeide eenjarige mee maaien. De vorm van een kapmes of machete kan variëren. Dit heeft vaak met de oorsprong van de betreffende soort te maken. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een Zwitsers kapmes.

Andere messen

Andere messen die u bij ons kan vinden en die dienen als tuingereedschap zijn een plantmes (bloemen, planten, stelen snijden), een bietenmes, een tuinmesje (kleine steeltjes en worteltjes snijden), plantzaagje (kleine boomwortels of plantkluiten stukzagen).

Een sikkel is ideaal als u maar een klein stukje gras hoeft te maaien of bijvoorbeel gras nodig heeft voor uw knaagdieren. Ook een handzeis kunt u hier goed voor gebruiken. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl