"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Stelen divers

De haksteel, of losse steel voor diverse gereedschap,  is te gebruiken voor verschillende soorten gereedschap, zoals harken en beugelharken. 

Overal waar een conische dul aan vast zit past deze losse steel in. Ideaal natuurlijk. Onze stelen zijn van professionele kwaliteit en zijn gemaakt van sterk en taai essenhout en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze hakstelen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 1700mm en 1400mm. 

Welke steellengte heb ik nodig?

Een te korte steel belast de rug. Een te lange steel werkt niet efficiënt en belast de schouders. Vraagt u zich af welke steellengte voor u juist is? Dan kunt u het volgende proberen. Let op, dit geldt alleen voor schoppen, vorken en spaden. U zet de schep met steel voor u neer en neemt de steel direct onder het handvat vast. U maakt vervolgens met uw elleboog een hoek van 90 graden. De juiste steel is net onder de elleboog met de armen langs het lichaam. Voor schoffels en cultivators heeft een langere steel nodig. Deze gebruikt u namelijk schuin voor u uit. Het handvat van de steel moet ongeveer op heuphoogte zitten voor goed gebruikt van het gereedschap.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl