"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

De Wit Stratenmakers Gereedschap

stratenmakers gereedschap DeWitHandEnTuingereedschap

Naast gereedschap voor uw groene tuin kunt u bij ons ook bestratingsgereedschap kopen. Ook dit gereedschap is van het merk De Wit en dus voor professioneel gebruikt.

Wat voor soort stratenmakersgereedschap

Het stratenmakersgereedschap van DeWitHandEnTuingereedschap bestaat uit professioneel gereedschap, zoals richtijzers,draadpennen, klinkertrekkers, kniebeschermers, leidingprikkers, putdekselhaken, stampers, , steenklemmen, stootijzers, straathamers, tegelkloppers en trottoirbandtang. U komt als stratenmaker niks te kort. 

Een richtijzer wordt gebruikt om stenen losser te maken en/ of de richting bij te stellen. Draadpennen gebruikt u voor het straten in een rechte lijn. Wilt u snel een klinker uit de nieuwe of oude trekken? Dan kunt u daar één van onze klinkertrekkers voor gebruiken. Natuurlijk is het ook niet verkeerd op kniebeschermers te gebruiken wanneer u een langere tijd op uw knieën moet leunen bij het bestraten. Wilt u weten of er zich onder de grond waar u wilt boren een leiding bevindt, dan kunt u dat testen met een leidingprikker. Met een putdekselhaak kunt u eenvoudig putdeksels lichten. Met stampers kunt u bijvoorbeeld bestrating aanstampen tegen muren en gevels of gras en graszoden aanstampen. Een steenklem is heel handig wanneer u meerdere stenen in handeling wilt dragen. Een straathamer heeft twee kanten. Hiermee kunt u stenen op maat kappen en stenen een klap geven. Met behulp van de bandentang kan er met een juiste houding gewerkt worden zonder overbelasting van de rug.

Professionele stratenmakers gereedschap van De Wit

Ons assortiment stratenmakers gereedschap biedt alle benodigdheden voor het aanleggen van wegen, erven, pleinen, stoepen en tuinen. Als vakman weet u waarschijnlijk precies wat voor materiaal u nodig heeft. Weet u dit niet dan helpen wij u graag. Goed om te weten is dat ons stratenmakersgereedschap van erg goede kwaliteit is. Wij leveren producten van De Wit. De Wit is een wereldwijd begrip op gebied van tuingereedschap. Als u hier meer over wilt lezen, kijk dan even op onze pagina over De Wit tuingereedschap.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl