"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Afrastering

Afrastering kan handig zijn als u een gebied aan wilt duiden, zoals de grens van een grasveld, plantsoen of bloemenperk. Met onze afrastering producten kunt u gemakkelijk palen in de grond plaatsen of er uit halen voor uw omheining om de tuin. 

Afrastering materiaal kopen online

Een goed begin is het halve werk als het gaat om afrastering. Zo kunt u met het kwalitatieve materiaal in onze webshop de palen in grond slaan. Gebruik bijvoorbeeld eens stik, een handhei (om eenvoudig palen in de grond te slaan), een paalhamer ( om eenvoudig palen in de grond te slaan), een palenzetter, een palenlifter (om eenvoudig palen uit de grond te halen) of een palentrekker. 

Hoe plaatst u palen voor uw omheining?

Waar moet u op letten bij het plaatsen van palen voor afrasterging met gaas of bijvoorbeeld een houten hekwerk? Om te beginnen is het belangrijk om de plaatsen waar het tuingaas moet komen te egaliseren.  U kunt een piketpaaltje in de grond slaan waar de hoekpalen moeten komen, wat dient als markering. Span vervolgens een koord tussen de piketpaaltjes, zodat u makkelijk de positie van de tussenpalen kunt bepalen. Deze komen met een tussenruimte van ongeveer twee tot twee en half meter van elkaar te staan.

Bij het plaatsen van de palen graaft u eerst voor iedere paal een kuil van 50-60 cm diep, met een diameter van zo'n dertig cm. De hoogte van de tussenpalen kunt u bepalen door ongeveer 7 centimeter op te tellen bij de hoogte van het tuingaas.  Als u zeker wilt weten dat u de palen op gelijke hoogte in de grond heeft staan kunt u gebruik maken van een spankoord. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl