Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

Kniebeschermers

4 van 4

Als stratenmaker weet u maar al te goed dat uw knieën goed beschermd moeten worden. Tijdens het leggen van bestrating wordt er veel druk uitgeoefend op uw knieën. Om nare klachten te voorkomen is het noodzakelijk gebruik te maken van kniebeschermers.   

Kniebeschermers stratenmakers of in de tuin

Een paar goede knielappen is noodzaak bij het werk van stratenmakers. Slijtage en lichamelijke klachten wil niemand, dus dat moet u zien te voorkomen. Maar niet alleen stratenmakers hebben baat bij goede kniebeschermers. Of u nu in de bouw werkt, veel in de weer bent met het tillen en verslepen van spullen, het leuk vindt om thuis te klussen of aan de slag bent als hovenier. Werkleding, zoals kniebeschermers, is voor iedereen.

Kniebeschermers kopen

Als u ooit kniebeschermers heeft gehad die niet goed werkten, dan weet u hoe uw knieën voelen na een dag hard werken. Onze kniebeschermers ‘Harmonica’ zijn geschikt voor zowel stratenmakers als hoveniers. De elastische bovenstukken verstevigen zelfs bij het lopen de knie in elke positie. De kniebeschermer is een lang model. De elastieken, rubberen riemen en losse rubberen knopen zijn ook los verkrijgbaar. De afmetingen van de kniebeschermers ‘Harmonica’ zijn 240 x 170 x 110 mm.

Heeft u meer vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.