"Gesmeed gereedschap uit Nederland"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

De Wit Handgereedschap

Bij ons vindt u onder 'handgereedschap' gereedschap om te kappen en te snijden, om palen in de grond te slaan en er uit te halen, grondboren, verschillende soorten hamers en mokers, maar ook bijvoorbeeld een beitel. 

Waarom kiest u voor handgereedschap van De wit?

De wit is de grootste producent van ambachtelijk gesmede tuingereedschappen en accessoires. Daarom is De Wit een waarborg voor de allerbeste kwaliteit in gesmeed handgereedschap. 

De smid, vuur en staal, dat is waar het om gaat. Alle vakmannen bij 'De Wit' beseffen zich dat. U kunt er dus vanuit gaan dat uw gereedschap met passie en liefde wordt gemaakt. Er wordt niet bespaard op kwaliteit. Zelfs het eenvoudigste plantschepje wordt gemaakt met aandacht voor vorm, ergonomie en functionaliteit. Het vuur opstoken, met krachtige hamerslagen het product vorm geven, daar gaat het om. 

Handgereedschap online kopen

De Wit produceert een breed assortiment gesmede gereedschappen. Zoals hamers, kapmessen, afrastering en grondboren. Een bankhamer is een typisch voorbeeld van gereedschap die elk persoon in huis moet hebben. Hiermee sla je spijkers in hout bijvoorbeeld. Een sloophamer is een specifiekere soort hamer. Een sloophamer wordt veel gebruikt bij sloop- of metselwerk. Een moker is een betrekkelijke hamer. Klein sloopwerk en beeldhouwwerk zijn voorbeelden van werkzaamheden die met deze soort hamer uitgevoerd kan worden. Bent u aan het slopen? dan komt een koevoet vast van pas. Een koevoet gebruikt u om iets open te breken of van zijn plek te krijgen. Het afrasteren van bepaalde stukken grond gebeurd ook handmatig. Hier kunt u een stik, handhei, paalhamer en sleg en palenzetters en palentrekkers voor gebruiken. Mocht u palen in uw grond willen plaatsen dan kunt u voor het boren van gaten in de grond één van onze grondboren aanschaffen. Wilt u handmatig riet, struiken, oid kappen? Dan heeft u bij ons veel keuze in messen. Zoals plantmessen, bietenmessen, tuinmesjes en kapmessen. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bewerkt door de beste vakmensen. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een...

>> Lees meer

Over DeWitHandEnTuingereedschap.nl

DeWitHandEnTuinGereedschap.nl is specialist in alle gereedschap voor uw tuin. Dit gereedschap wordt gesmeden bij een fabriek genaamd 'De Wit Gardentools'. Naast het verkrijgen van alles voor uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor iets speciaals, namelijk het graveren van tuingereedschap. U kunt hier gereedschap vinden voor veel uiteenlopende klussen, namelijk stratenmakers gereedscha...

Meer over dewithandentuingereedschap.nl