Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Laat uw gereedschap graveren en maak het persoonlijk!

De Wit Handgereedschap

In deze categorie vindt u handgereedschap van het merk De Wit. Dit is een merk uit Nederland met kwalitatieve handgemaakte gereedschap voor de tuin. Onze collectie handgereedschap bestaat uit gereedschap om te kappen en te snijden, om palen in de grond te slaan en er uit te halen, grondboren, verschillende soorten hamers en mokers, maar ook bijvoorbeeld een beitel.

Handgereedschap van De Wit

Het bedrijf 'De Wit' is de grootste producent van ambachtelijk gesmede tuingereedschappen en accessoires. Daarom is De Wit een waarborg voor de allerbeste kwaliteit in gesmeed handgereedschap. En met trots mogen wij zeggen dat we officiële dealer zijn van dit mooie merk. Al het gereedschap van De Wit vindt u in onze webshop. De smid, vuur en staal, dat is waar het om gaat. Alle vakmannen bij 'De Wit' beseffen zich dat. U kunt er dus vanuit gaan dat uw gereedschap met passie en liefde wordt gemaakt. Er wordt niet bespaard op kwaliteit. Zelfs het eenvoudigste plantschepje wordt gemaakt met aandacht voor vorm, ergonomie en functionaliteit. Het vuur opstoken, met krachtige hamerslagen het product vorm geven, daar gaat het om.

Hamers en meer

Wij hebben een zeer breed assortiment gesmede gereedschappen van De Wit in onze webshop. Zoals hamers, kapmessen, afrastering en grondboren. Een bankhamer is een typisch voorbeeld van gereedschap die elk persoon in huis moet hebben. Hiermee sla je spijkers in hout bijvoorbeeld. Een sloophamer is een specifiekere soort hamer. Een sloophamer wordt veel gebruikt bij sloop- of metselwerk. Een moker is een betrekkelijke hamer. Klein sloopwerk en beeldhouwwerk zijn voorbeelden van werkzaamheden die met deze soort hamer uitgevoerd kan worden.

Koevoet, handhei en meer

Onze collectie handgereedschap bevat veel producten voor het slopen, zoals een koevoet. Een koevoet gebruikt u om iets open te breken of van zijn plek te krijgen. Ook voor het afrasteren van bepaalde stukken grond heeft het merk De Wit specifiek gereedschap ontwikkeld. U kunt alles bij elkaar vinden in één categorie. Hier vindt u bijvoorbeeld een stik, handhei, paalhamer en sleg en palenzetters en palentrekkers. Mocht u palen in uw grond willen plaatsen dan kunt u voor het boren van gaten in de grond één van onze grondboren aanschaffen.

Kappen met handgereedschap van De Wit

Een minder doorgaans product is een kapmes. Voor het handmatig kappen van riet, struiken, o.i.d. hebben we ook een selectie producten. U heeft namelijk keuze uit vele messen. Zoals plantmessen, bietenmessen, tuinmesjes en kapmessen. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bewerkt door de beste vakmensen.