Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Hoe kies ik deurbeslag voor mijn buitendeur?

 Deurbeslag bestaat uit deurkrukken, deurgrepen en voordeurknoppen. Ook bestaat buitendeurbeslag uit veiligheidsbeslag, zoals kierstandhouders, veiligheidsrozetten en insteekgrendels. Tot deurbeslag voor uw buitendeur behoren tot slot ook briefplaten, brievenbussen, huisletters, huiscijfers, deurcamera's en beldrukkers. Welke deurbeslag heeft u nodig? En waar moet u zoal rekening mee houden? Dat leest u op deze pagina.

 

Deurbeslag voor uw buitendeur

Deurgrepen zijn handig wanneer uw buitendeur vanaf buiten niet geopend mag worden. Van binnen kan de deur geopend worden. Gooit u de deur dicht, dan kan hij niet meer geopend worden vanaf buiten. Bij een deurkuk kan dit wel. Een deurkruk op schild voor uw buitendeur bestaat uit een deurkruk en een slot. Dit slot is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. Ideaal wanneer u uw huis betreed vanaf deze buitendeur. U kunt de deur dan uiteraard vanaf binnen weer op slot draaien. Een deurklopper wordt vaak toegepast bij woningen met een jaren 30 uitstraling. Een deurklopper wordt vaak bedoeld als eyecatcher op een voordeur. Tegenwoordig heeft een deurklopper niet perse meer een functie, vroeger werden ze gebruikt om te laten weten dat je als bezoeker voor de deur stond. Ook voordeurknoppen worden vaak toegepast, wanneer de deur niet perse van buitenaf geopend hoeft te worden, maar om de entree een mooie uitstraling te geven. Met alle soorten en maten in ons assortiment, kunt u terrecht voor alle stijlen woningen. Natuurlijk adviseren wij u ook graag over kleuren, maten en materialen.

 

BEKIJK ONS AANBOD

 

Wat u aanbrengt voor de veiligheid van uw woning

Veiligheidsschilden mét kerntrekbeveiliging zorgen er voor dat inbrekers niet kunnen binnenkomen via het boren en uittreken van de kern van uw slot. Voorheen gebeurde dit veel. Heeft u een slot en wilt u de cilinders in uw sloten tegen inbraak beschermen? Dan biedt een vieligheidsrozet een uitkomst. Deze producten zijn wederom uitgevoerd in verschillende materialen en formaten. Voor advies kunt u bij ons terrecht. Neem dan contact met ons op via onderstaande contactknop. Bent u naast het plaatsen van goede sloten op zoek naar extra vieligheid in uw woning, dan is een deurcamera of spion misschien iets voor u. Een deurspion is een vrij simpele oplossing voor een extra stukje veiligheid bij uw buitendeur. U plaatst een deurspion op uw deur en hier kunt u doorheen kijken. Zo hoeft u niet de verplichting te voelen om de deur open te doen. Met een digitale deurcamera beveiliging kunt u met één druk op de knop zien wie er voor uw deur staat. U kunt kiezen voor een simpele camera, maar ook voor een digitale deurcamera met bewegingssensor en een functie waarmee er automatisch een foto of film wordt gemaakt van deze persoon. Natuurlijk kunt u voor alle vragen en adviezenbij ons terrecht. U kunt hier contact opnemen of bekijk eerst ons aanbod.

 

 

BEKIJK ONS AANBOD

 

Brievenbussen, beldrukkers en huiscijfers

Iedereen heeft een brievenbus nodig. Een eigen brievenbus kopen is dus noodzaak. Welke brievenbus moet u kopen? Wat u nodig heeft hangt niet alleen af van uw type woning, maar ook van de soort post wat u ontvangt. Ontvangt u veel pakketten? Dan kunt u kiezen voor een pakket postkast. Een postkast met grondmontage, losse onderdelen voor een postkast of de klassieke postkast in de kleuren zijn opties. Ontvangt u vooral brieven? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een postkast, maar een brievenbus (bijvoorbeeld in uw buitendeur) of een briefplaat is dan genoeg. Krijgt u veel bezoek, dan is het handig om naast uw buitendeur een beldrukker te bevestigen. Op de deur kloppen of bonken is ook een manier om te laten weten dat u voor de deur staat, maar in een gebouw of woning met meerdere verdiepingen is dit niet handig. Naast deze praktische overweging voor een deurbel of beldrukker, kunnen ze ook dienen als een stijlelement bij uw woning. Een trekbel is bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest, vooral bij jaren 30 woningen. Staat uw woning ver van de weg of krijgt u veel bezoek, waardoor het belangrijk is dat uw huisnummer goed leesbaar is? Dan is een huiscijfer en/of huisletter erg praktisch. Naast dat dit product praktisch is, kan het ook zorgen voor een mooi geheel rond uw buitendeur, bijvoorbeeld als u al uw deurbeslag in één kleur heeft. Twijfelt u welke kleur u het beste kunt aanschaffen? Bekijk dan snel ons aanbod. 

 

BEKIJK ONS AANBOD